Rationel

Rationel leverer kvalitetsvinduer og -døre i en solid konstruktion, der holder i mange år. Deres produkt program er blandt det absolut bredeste på markedet og dækker stort set alle tænkelige behov og arkitektoniske byggestile. De producerer vinduer og døre efter dine mål, ønsker og specifikationer, så lad dig ikke bremse af standardløsninger.

Rationel har 6 produktserier, som dækker stort set alle behov og byggestile

AURA (træ) 5 års garanti
AURAPLUS (træ/alu) 10 års garanti
PATUS (træ) 5 års garanti
PATUS + (træ/alu) 10 års garanti
DOMUS (træ) 5 års garanti
ALDUS (træ/alu) 10 års garanti
Både Rationel AURA (træ) og Rationel AURAPLUS (træ/alu) har et slankt og elegant design, der giver et flot arkitektonisk helhedsindtryk – hvad enten du bygger nyt eller renoverer din bolig.

Deres produktserier PATUS (træ) og PATUS+ (træ/alu) er energirigtige vinduer og døre i et klassisk design, der er ideelt til renovering af klassiske boliger eller nybyggeri, hvor du ønsker et klassisk udtryk. Produkterne kan leveres i stort set alle åbnefunktioner med smalle, 25 mm energiprosser, der ligner de gamle kitfalsede sprosser. Terrasse- og facadedøre med glas og glatte fyldninger i aluminium er også en del af sortimentet.
DOMUS (træ) og ALDUS (træ/alu) er velegnede til såvel nybyg som til renovering af parcelhuse, typehuse og rækkehuse fra de seneste 30-50 år.

Så er Rationel vinduer og døre det du gerne vil have en pris på, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Eller Tryk blot på den røde tilbuds-knap.