Tagrender & nedløb

Træt af utætte tagrender?

Er dine tagrender forfaldne og utætte, eller har du bare brug for nye tagrender, så er LB-Tømrer dem du skal have fat på. Vi skifter gerne dine tagrender til en fornuftig pris.

LB-Tømrer klarer denne service for dig. Vi er et tømrerfirma, der går højt op i kvalitet og rimelige priser.

Nye tagrender på dit hus behøver nemlig ikke være en dyr og besværlig forbedring. Har du i dag f.eks. indvendige tagrender, altså hvor tagrenden er skjult bag dine sternbrædder, så er det meget ofte at dit træværk får vand og rådner eller tagrenden bliver mør og utæt. Dette problem kan man nemt gøre noget ved, fx. ved at lave dine tagrender om til det man kalder “synlige” tagrender, hvor sternbrædderne ligger bag ved tagrenden, istedet for foran som ved en “indvendig” tagrende.

Tagrender, som vi hos LB-Tømrer & Tag foretrækker at sælge til vores kunder, er lavet af det man kalder “aluzink”, som er en galvaniseret ståltagrende. Aluzink tagrender findes i forskellige typer design og forskellige farver på stålet.

Hos LB-Tømrer bruger vi disse leverandøre inden for tagrender:

Er du i tvivl om hvilke former og typer af tagrender der er noget for dig, kan du læse lidt om de forskellige typer her inde på vores hjemmeside.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning, vi kommer også meget gerne ud og giver et UFORPLIGTENDE tilbud. Tryk blot på den røde tilbuds-knap.

Bliv ringet op til et møde!

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Må kontaktes weekend
Ja Nej 

Vælg område

Se vores anbefalinger på Facebook

Følg vores Youtube kanal

Vi har fået grøn Smiley af arbejdstilsynet. Arbejdsmiljø og sikkerhed er i top 2017

Vi er medlem af garantiordningen Dansk Håndværk

Se vores anbefalinger på Google