Tesla TAG

Tesla Solar Roof - Den nye tagsten med indbygget solceller

Tesla TAG kommer til DK i 2018 vær en af de første på den nye teknologi!

Går du og venter på at kunne lade din el-bil op, uden brug af grimme kasser på taget og uden at belaste din el-regning, ja så er ventetiden snart forbi, kun et år tilbage.

Tesla Solar Roof er den nye form for nyt tag.
Går du og overvejer om du både vil have nyt tag og sol paneler ? Så er dette produkt noget for dig!

Solceller forklædt som tagsten

I dag kender de fleste til solpaneler placeret ovenpå tagkonstruktionen. Tesla vil revolutionere solcellemarkedet ved, at forklæde solcellerne som tagsten. Solcelletagstenene ligner almindelige tagsten og skal være lavet af glas i forskellige former og farver. Solcelletagstenene skal genere den samme energi som solcellepaneler gør i dag. Målet er at lave solcelletage, der giver mere energi, er billigere og ser bedre ud end de normale tage, der genererer elektricitet i dag.

De nye solcelletage er primært rettet mod nybyggerier men Elon Musk har dog endnu ikke introduceret, hvordan sådan en konkret pakke vil komme til at se ud. Prisen er heller ikke fastlagt endnu, dog fortæller direktøren at den nye løsning ikke skal koste mere end almindelige tagsten plus elprisen.

Lanceringen af de nye solcelletage er ikke det eneste, som Tesla har i ærmet. Tesla præsenterede i samme omgang, et opgraderet husbatteri kaldet Powerwall 2, som vil kunne lagre mere strøm end den nuværende version.

Det bliver spændende at følge Teslas udvikling af energioptimerende produkter og hvor mange danske husstande, der får lagt de nye usynlige solceller på husstaget.

Følg med her på siden om hvor når vi hos LB kan komme og lave et Tesla TAG hos dig!

Se Teslas side!

Bliv ringet op til et møde!

Dit navn

Din adresse

Din e-mail

Dit telefonnummer

Mødeform Online Fysisk 

Kontakt via
Mail Tlf 

Se vores anbefalinger på Facebook

Følg vores Youtube kanal

Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=3hRGFu-Ll14) couldn't be embedded.

Vi har fået grøn Smiley af arbejdstilsynet. Arbejdsmiljø og sikkerhed er i top 2017

Vi er medlem af garantiordningen
Dansk Byggeri

Se vores anbefalinger på Google